Els Clubs Primer

Documents Estratègics

PLA DE XOC POST-COVID

“Mesures per ajudar a la recuperació dels clubs”

Després de moltes sessions de treball i d’anàlisi de les dades econòmiques de la Federació per part d’un conjunt de professionals en gestió econòmica, aquest és el Pla de Xoc Postcovid que hem elaborat per a ajudar a la recuperació dels clubs, tant a nivell econòmic com social.

UN NOU MODEL DE COMPETICIÓ

“Mesures per tal d´adequar la normativa a LA REALITAT DE CADA TERRITORI"

Us presentem el nou Pla de competició elaborat per Els Clubs, Primer. Unes primeres mesures per canviar el sistema de competició de la FCF i adequar-la, entre d’altres, a les realitats de cada territori

ESTRUCTURA FEMENINA

“Projecte de renovació i actualizació de l´estructura femenina de la FCF"

Des de Els Clubs, Primer, veiem necessari un canvi a la Federació. Un canvi que passa per potenciar, de manera real i efectiva, el paper de la dona en tots els àmbits: en els de decisió, gestió, i amb la creació d’una estructura esportiva pròpia. Us presentem el pla esportiu per al futbol femení.

Un conjunt de mesures reals que podreu veure implantades des del moment que comencem a gestionar la FCF, amb un compromís d’implantació des del primer dia del mandat. Històricament, des de Catalunya sempre hem demostrat el nostre amor pel futbol. Ara ens toca fer un pas endavant i, entre tots, provocar el canvi que el futbol català necessita.

CA ES